0

Fortfarande sjuk..

Så tråkigt att inte kunna träna. Idag är den fjärde dagen jag är utan träning och det känns i kroppen. Har ont i musklerna typ som att jag har träningsvärk, så i morgon har jag tänkt att jag ska börja igen lite lugnt. Har varit pigg idag, och det känns som att det är på bättringsvägen! 
Idag hade jag 2 konsultationer och skulle haft 2 PT kunder men en kund fick ställa in. Synd! Fick lite gjort på gymmet, ringde lite kunder och bokade in fler konsultationer. Vilken start vi fick! Kunde aldrig tro att det skulle gå såhär bra när jag utbildade mig. Kunde inte gått bättre faktiskt och jag är så nöjd med hela situationen. Jobbar på Clas för det mesta och sedan fyller jag ut mina lediga tider med PT kunder. Verkligen helt fantastiskt. 
 
I morgon är jag ledig, ska försöka köra ett träningspass och sedan ska jag träffa en nära vän. En riktigt bra dag kan man säga! :) Hur går det med din träning? Följer du ditt träningsschema och går kosten som planerat? 
Allt handlar om planering och målsättning! Jag är glad att min styrketräningszon snart är över så att jag kan gå in och köra maxstyrka nu i mars. Det ser jag fram emot att få lyfta riktigt riktigt tungt! Det innebär också att jag måste äta en massa näringstät mat! :) 
 
Har fått ny inspiration till matlagning också. Har en fin kollega på Clas som är jätteduktig på matlagning så har frågat om hon kan lära mig allt hon kan! Vet hur jag ska äta när jag tränar som jag gör. Men behöver inspiration till matlagning i veckorna som både är gott, spännande och går snabbt att laga. Lovar att publicera det jag lär mig! :) 
 
Nu får ni ha en fortsatt bra kväll. Jag ska slappa i soffan och vänta på att sambon kommer hem efter sin träning, sen blir det nog tidigt i säng!