0

Utbildning och grundträning

Idag åkte jag och Mattias till Motala för utbildning inom Actic. Det var om den friska versionen och om hur man som instruktör bemöter sina kunder. Mycket var väldigt logiskt för mig, men det är alltid bra med en uppfräschning! Så tyckte dagen va väldigt givande samt att man fick träffa andra som jobbar inom Actic :) 
Lyckades ju slå i lilltån något så syndigt i en list de hade mitt på golvet! Hela tån svullnade upp och hela foten blev jättevarm! Har ju fått lära mig att man ska lägga tryck på det onda stället, men hade inget i närheten så tyvärr fick jag stå ut med smärtan...


Var borta från 7-16, så somnade faktiskt i soffan när jag kom hem! Niklas väckte mig då han skulle iväg och träna och jag bestämde mig för att trotsa mitt tåont och gå till gymmet. Fortsatte med min grundträning och jag tycker redan att jag märker resultat och stor skillnad i min träning. Har bättre muskelkontakt, bättre kontroll i rörelsen och ett bättre fokus. Känns hur bra som helst och det gick bra att träna trots min tå. Fick i foten i skon som tur var i allafall!

I morgon ska Niklas och jag ut till min mamma i rumma och fika. Ska bli skönt att komma hem en liten stund. På kvällen ska jag först jobba på Actic och sedan värda på trv1! Bra dag!