0

Hoppsan! Lördag igen!

Igår hade jag verkligen ingen möjlighet till att göra annat än att plugga. I torsdags blev vi som sagt indelade med den vi ska utföra examinationen med. Och igår fick vi i läxa att lägga upp en årplanering till denne person, samt en månadsplanering, veckoplanering och sedan specikfikt skriva ner träningspass för den veckan! Det ni! Snacka om att tankeverksamheten fick jobba på högfart hela kvällen. Allt som vi har fått lära oss skulle vi nu använda oss av för att tillverka denna planering. Fick ihop ett program tillslut efter min kunds mål och önskemål om träning. Satt till 11 igår kväll och det är långt ifrån vad jag brukar gå och lägga mig! Har varit trött redan vid 9 de kvällar jag varit här. Inte konstigt när vi har dagarna fulla med praktiska moment och massa teori :)
Det fick vi i allafall granskat av lärarna idag, och läraren sa att han precis hade gjort som jag gjorde i planeringen! Vilket var superskönt att höra! Så att man har fattat rätt och har förutsättning att klara utbildningen :) 
Idag har vi fått praktiserat vårdat pass som vi ska framföra i morgon för våra lärare. Känns bra i magen än så länge! Kommer ha inställningen att bara ha kul, de har inte sagt att jag gör något fel hittills. Så antar att jag gör rätt! Ikväll ska jag bara försöka slappa, läsa på lite i paddan och gå igenom passet. 
I morgon ska jag träffa Monica och Matilda och gå en sväng på stan med dom. De är i Sthlm också denna helg men i helt annat syfte än jag! Hästar såklart, i Globen :) 
Så om jag hinner packa ihop så kan det bli så att jag kommer hem redan i morgon!! 
Saknar er därhemma, och även att det här äventyret har varit det bästa i hela mitt liv, och verkligen förändrat mig och mitt liv, så kan jag inte låta bli att tycka att det ska bli skönt att komma hem till lilla Västervik och familjen. K.ä.r.l.e.k.