0

usch vad jag är dålig på att uppdatera...

Har en liten downperiod nu. Huvudet vill liksom inte hängda med i det kroppen vill. I tisdags jobbade jag min första dag på Actic iaf! Kul och spännande, bara det att jag inte är van vid att inte ha någonting att göra hela tiden.. Det är sån kontrast mot mitt andra jobb! Där ska man hela tiden se till att ha något att göra, förbereda, preppa, fylla på, fixa, putsa, städa, ta hand om gäster.. ja det finns ALLTID någonting att göra. Men på Actic, ja då ska man vara trevlif mot kunderna, "småsnacka", städa och damma, rättvisa de som gör fel i maskinerna och bara finnas där för de kunder som kommer och tränar och som har bokat tid med instruktör. Fick en liten chock faktiskt. Man står ju själv också så jag hade ingen att fråga vad jag skulle hitta på. Kom på mig själv stående bakom kassan, i lite smått panik, vad fan ska jag göra under de här timmarna jag ska vara här!? Men det gick smidigt. Hittade lite småsaker jag kunde pyssla med, och pärmen som jag pluggade ur till instruktör låg där så läste lite i den för att repetera. 
 
Har ju faktiskt skickat in den första delen av kostrådgivarutbildningen på 51 sidor!! Gjorde det i söndags när jag  var i rumma. Herregud vilken lättnad. Vill inget hellre än att få andra delen nu så att jag kan sätta igång! Stolt över mig själv faktiskt, har lärt mig otroligt mycket och lärt mig ton av ny fakta. 
 
Idag känns huvudet tyngre än någonsin. Det började redan i måndags.. Jobbade på träningsvärk1 i tisdags och hoppade på core och spinning, men fick avbryta på cykeln. Första toppen på maxpulsen kändes det som att huvudet skulle sprängas! Jag har inte tränat på riktigt på en vecka och det är inte likt mig. Hoppas att den här perioden släpper snart. trivs inte med att inte kunna träna. 
 
4 dagar kvar till Julafton. Längtar så in i bomben! Niklas och jag ska vara i rumma i år, med mormor och morfar. Kommer bli mysigt och bäst, lugnt och skönt. Har inte köpt något till Niklas än.. Panik! Vet inte vad han vill ha och han säger att han bara vill ha mig i julklapp. Gulligt, men jag vet inte om jag har lust att slå in mig själv och ge mig till honom! Vi ska panikhandla de sista julklapparna på söndag. Hoppas jag kommit på något tills dess...