0

Gym, bollar och 150 dagar kvar.

Var på gymmet på förmiddagen, så skönt att bara släppa tankarna lösa och känna endorfinerna flöda fritt. Det gick otroligt bra, allt gör det just nu! Fick tillbaka rättningen av andra delen i kostrådgivningen. Allt rätt och ingenting jag behövde komplettera?! Haha blev nästa lite besviken 😊 nånting kan jag väl ha gjort bättre! 3:e delen har jag fått och det är sista innan provet :) lycklig!

På gymmet frågade Ullis om inte jag kunde göra mina raw-food-bollar till mötet vi ska ha ikväll. Jo men visst! Gjorde en dubbel tills ikväll och en dubbel sats till mig. Så nu är frysen än en gång fulladdad ;)

Har nått ett litet mål idag. För just idag är det bara 150 dagar kvar till mitt mål, fri från socker i 6 månader. Får fira med en boll!

Har ni nån gång känt att gymmet känns mer hemma än hemma? Det gjorde jag idag. Kan slappna av mer där och fokusera på vad jag ska göra. Hemma ser jag just nu bara en massa måsten.. Tur att jag har så nära, utan träningen vet jag inte hur jag skulle klarat den här dystra årstiden.

Hittade förresten en intressant bok när jag var och handlade förut. Nu vet ni vad jag kommer sysselsätta mig med ett tag framöver!