0

God morgon måndag!

Ny vecka nya möjligheter till träning! 
 
Igår var det givet till träning, först kettlebell, då jag körde med 12 kilos klot och 16 kilosklot! Tycker  att jag nu tänker mer på att förbättra tekniken än att göra flest antal repetitioner, vilket gick superbra!! Efter det blev det ett intensivt 30 minuters cykelpass. Uppnådde min maxpuls (Det känner man då det känns som att hjärtat slår ett extra slag ;)) under nästan alla låtar. Grymt bra pass återigen, känns som att korta intensiva pass är väldigt hett just nu, och att man kan ta ut sig mer under de 30 minuterna. Efter dessa två intensiva styrke och konditionspassen var det skönt att varva ned med lite yogalates. Var lite för trött i benen dock men det gick också jättebra. Vad glad man blir när man vet  att man har presterat sitt bästa och man är nöjd med det :) Bra avslut på veckan och så har man alla möjligheter för träning framför sig till den kommande veckan! 
 
Har lagt upp min träning såhär: 
Måndag - vila
Tisdag- kettlebell eller crosstraining (har inte bestämt mig för än vad jag ska köra, båda är lika roliga!)
Onsdag-yogalates
Torsdag - helkroppsprogram på gymmet
Fredag - vila
Lördag - Crossfit och step
Söndag - vila
 
Bara man har en plan för hur sina träningsdagar ser ut och vilka vilodagar man behöver så är det ganska lätt att göra ett träningsschema för veckan. Det gäller bara att följa det sedan! Har man kört ett hårt styrkepass, bör man inte träna inom de närmaste 48 timmarna efter, då kroppen behäver vilan för att reparera sig. Det är på gymmet vi bryter ner kroppen, och under vila bygger vi upp kroppen igen! Därför är det extra viktigt att tänka på vad man stoppar i sig för mat när man styrketränar. För att uppnå sitt mål ser det olika ut för alla och alla har olika förutsättningar. Då kan det vara bra att prata med någon kunnig, en kostrådgivare för att se så man lägger upp kost och träning rätt. Även instruktörer på gym är kunniga och ska ha den kunskapen. Vi delar gärna med oss! 
 
Idag är det 2 veckor kvar till PT utbildningen i Stockholm, och jag kan inte vara mer förberedd! Är så sjukt taggad och peppad på dessa två veckor jag kommer gå så Ni förstår inte! Haha! Det kommer vara mitt livs upplevelse och jag kommer ta med mig så mycket som jag bara kan därifrån. Stort bagage med andra ord! Nej nu blir det en stadig frukost på havregrynsgröt, ett kokt ägg, och en fullkornsmacka eftersom att jag körde så hårt igår. Man känner liksom att kroppen och alla muskler skriker efter näring! :) 
 
Ha en superbra måndag allihop och ta hand om er, på ett eller annat sätt, lyxa till det lite. Alla förtjänar lite vardagslyx! Det kan vara så enkelt som att gå en promenad, med den bästa musiken man vet i öronen. Kram