0

Första corepasset avklarat!

Är så himla glad och nöjd med min insats idag! Var sjukt pirrig och nervös innan jag skulle köra passet, men det släppte ganska snart. Fort gick det! Så vet om till nästa gång att jag kan hålla i övningarna lite längre :) Är så tacksam för att tjejerna nere på träningsvärk1 ställde upp en fredag kväll och körde med mig! Så att jag fick lite mer skinn på benen till på måndag då vi kör igång Ullis och jag. Spännande! Hoppas att det kommer massa nyfikna coresugna deltagare! 
 
Idag var Niklas, svärfar och jag på Hjorten och åt lunch. Det serverades kyckling med potatisgratäng och det var inte svårt att få ner. Mycket gott! Skönt att komma ur stan lite och se lite annat. Det är ju så himla fint att sitta nere vid vattnet. Passade på att sitta ute i solen och den brände gutt i ansiktet. När vi kom hem satte jag mig i solen en halvtimme, slumrade till och vaknade knallröd på ena axeln. Behöver inte ligga och pressa flera timmar innan det syns! Så det fick räcka för dagen :) Blev lite rastlös på eftermiddagen så åkte ner tidigare till Träningsvärk1 och körde kettlebell innan mitt pass :) Duktigt mör i kroppen med tanke på att jag körde hela kroppen på gymet igår. Men med en jävla anamma så tog jag mig igenom passet ändå. Sänkte dock vikten på klotet till 10 kilo och fick upp pulsen på ett helt annat sätt än innan. Tog rekord i att svettas tror jag! Haha! 
 
För övrigt har det här varit en mycket behaglig fredag, lugn och skön men jag har ändå hunnit med mycket tycker jag :) Och den är inte slut riktigt än! Ska ta och få lite kvalitetstid med min sambo nu. Ett riktigt soffhäng med en bra film :) Ha det gott!